Nyheder

Renault Veteranernes 30 års jubilæumstræf den 24. og 25. august

Klubtræffet vil i år være lagt til Ribe Camping, Farupvej 2, 6760 Ribe.

Klik ind på www.ribecamping.dk og få et indtryk af hvad pladsen og stedet har at byde på.

For jer med tid, lyst og mulighed er der tændt op i grillen fredag 23. august kl. 19. Vi spiser fælles aftensmad med selvbragt mad.

På selve campingpladsen er der mulighed for at leje hytter, som ligger samlet. Der er to modeller:
-       Vadehavshytter pr. døgn 850 kr. med to soveværelser til i alt fire personer, plus dobbel sovesofa i stuen.
-       Komforthytter pr. døgn 900 kr. hvori der også er mulighed for fire personer, plus dobbel sovesofa i stuen.
Prisen er plus strøm og rengøring.

Klik ind på https://ribecamping.dk/overnatning/hytter/ og få et indtryk af hytterne. 

RING NU på tlf. 75 41 07 77 og reservér hytte. Fortæl, at du deltager i Renault-træffet 24. og 25. august og få rabat på priserne.

For jer, som gerne vil komme i campingvogn eller telt, er der mulighed for at campere tæt ved hytterne. Prisen er 80 kr. pr. person pr. døgn plus pladsgebyr.

Selve træffet starter lørdag morgen med fælles morgenbord kl 9.00, hvorefter der afholdes generalforsamling.

Nærmere program følger senere med diverse aktiviteter.

Selve tilmeldingen til Renault Veteranernes 30 Års JUBILÆUMSTRÆF kan ske på mail til:
palle@spec-ent.dk

hvor i meget gerne må oplyse om medlemsnummer, hvornår og hvor mange I kommer.

 Tilmelding til træffet skal ske senest den 26. juli.

Hele jubilæumsarrangement vil komme til at koste 300 kr. pr. person, som gerne skal være betalt inden generalforsamling.


20. November 2018

Renault culTour 2019


Vi har hørt på vandrørene, at Henrik Stenholt planlægger en ny tur til La France i 2019. Vi bringer her derfor en 100 % troværdig nyhedslækage.

Turen bliver én, hvor I denne gang kommer til at se nærmere på Frankrigs nordøstlige område samt Luxenborg og Belgien.

Den franske Juvaquatre-klub afholder næste år deres årlige træf nord for Frankrig – i Liège. Træffet er ganske vist hovedsagelig for Juvaquatre. Meeen vi har helt ekstraordinært fået lov til at  deltage med max. 10 biler / 20 personer – mod at Henrik har lovet at samtlige Juvaquatra’er fra Danmark deltager….

Henrik Brillemand har haft fat i Henrik Tandlæge fra Aalborg og fået hans nikken ja til deltagelse, så vi kan mønstre samtlige kørende af denne model til turen. Forvent en hastighed omkring 85 km/t.

Henrik har prøvet at tage udgangspunkt i den dejlige tur en gruppe Renault-veteraner havde i 2016 til Frankrig   – med et mix af :

·         Fælles køretur

·         Kultur

·         Go´ mad og drikke

·         Røverhistorier                                                                     

·         Renault, Renault, Renault….

Se programmet, lad dig inspirere, og meld dig så til årets biloplevelse 2019…
Link til Renault culTour 2019


8. november 2018

Kalenderen og medlemslisten er blevet opdateret.

25. juni 2018

vil du med til frilandsmuseet?

Frilandsmuseet i Lyngby har festivalsuge fra 29. juli til 5. august hvor perioden fra 1965 til 1979 præcenteres bl.a. gennem periodens bilmodeller. Hver dag i ugen får sit eget bilmærke, og fredag den 3. august har vi fået aftalt muligheden for at klubben kan stille med 10 til 30 hverdagsbiler af modellerne 4CV, R4, R5, R6, R7, R8, R10, R12, R16 og Floride/Caravelle. Gratis indgang for alle i bilen, og forplejning i løbet af dagen, der begynder kl. 10:45 og slutter kl. ca. 16.
Hurtig tilmelding, senest 5. juli, til formanden på tlf. 32 94 06 12.


20. juni 2018

"En søndag på Amager"

Lokaltræf søndag 29. juli. Klik på linket for at se program.
LINK


23. maj 2018

ÅRSTRÆF 2018

Så er vi klar med et opdateret program for årstræffet. Klik på linket for at se programmet.

Link til program


15. maj 2018

årstræf 2018

Gammel nyhed, men dog en nyhed, nemlig en reminder om årstræffet, som holdes på Kerteminde Camping den 18. og 19. august. Hvis du ruller et stykke ned her på siden, vil du finde et link til programmet.


30. April 2018

Sparkedag

Årets første lørdagstræf i det østjyske

Hvis du vil se flotte Renaulter fra perioden 1950-erne til ca. 1974, skal du lægge turen forbi Hornsyld LØRDAG DEN 5. MAJ fra kl 10.
Der burde være blevet varme nok.

Vi garanterer for tredje gang en hyggelig dag med de aldrerne franske biler i centrum. Her får du en gylden anlednning til at vise resultaterne af vinterens mange timer i garagen, møde gamle og nye bilvenner, udveksle erfaringer eller blot kigge rundt.

Vi opfordrer dig til at medbringe stumper du har til overs. Muligvis er du så heldig at finde den reservedel du længe har ledt efter,
eller komme af med noget overskudsmateriel. 

Har du en fransk bil af ædel årgang, men som ikke er en Renailt, er derr også plads til både dig og bilen.

Du behøver ikke køre sulten derfra. Der er kaffe og kage til rørende lave priser, og ikke mindst pølser fra WURSTWONDER.

Vi vil rigtig gerne vide hvor mange vi bliver. Derfor: Tilmeld dig til tovholder/arrangør

Anders Sørensen, tlf. 61 34 61 87

Notér datoen lørdag 5. maj. Adressen er bjørnkærvej 2, 8773 Hornsyld, 12 km syd for Horsens.

 

Sparkedag 2018

 

4. december 2017

Det foreløbige program for årstræf 2018 er ved at være klar. Invitationen er sendt ud på mail til medlemmerne og vil i tillæg naturligvis kunne læses i det kommende klubblad.

Invitationen har en meget kort frist for bestilling af hytter, nemlig 1. januar 2018, så det gælder om at være hurtig på telefontasterne. Læs invitationen  ved at trykke på linket.

LINK TIL PROGRAM


13/8 2017

Årstræffet vil lørdag 19. august køre den traditionelle tur. Karavanen vil på vejen lægge turen forbi Bilcenter Syd i Stensved, Danmarks ældste Renault-forhandler. Bilcentret har kreeret en annonce, som bliver indrykket i lokalaviserne. Se annoncen her.


12/8 2017

Hej Renault-Veteran-venner
For os, der skal køre fra det jyske, kan det synes langt til Renault-Veteranernes årstræf på Feddet ved Præstø. Derfor har nogle af os fra Horsens-området aftalt at køre sammen derover, og måske også tilbage. Vi vil rigtig gerne have flere med, så vi kan lave en karavane og således forstyrre den almindelige trafikorden både på Fyn og derovre på djævle-øen.

Vi samles fredag 18. august ved frokosttid på parkeringspladsen ved "Karolinekroen" på Fyn-siden af Lillebæltbroen – den ligger som bekendt på venstre hånd når du er landet på Fyn-siden. Godt nok er kroen nu lukket, men skal genåbne som "Kitzchen" i august, men parkeringspladsen er stadig tilgængelig.

Vi tager af sted kl. 13.30 og lægger en rute, der tager os ad landevejen hen til Storebæltbroen, derefter via Skælskør og videre østpå. Rutekort bliver omdelt inden vi tager af sted. Vi holder pauser på vejen efter behov.

Meld gerne tilbage hvis du vil køre sammen medos.

Håber vi ser dig/jer fredag 18. på Karoline-kroen.

Bedste hilsner

Tom R. og Anders S. Mail: tomrasmu@gmail.com eller 29 88 16 16


15/4 2017

Foråret er her. Mange har for længst begyndt at lufte sine biler.

FRANSK FORÅR I VEST OG ØST
I kalenderen kan du se hvor vi kan mødes med vore biler i løbet af foråret. De første arrangementer er allerede holdt, blandt andet sparkedæk-lørdag hos klubmedlem Anders Sørensen i Hornsyld ved Horsens.

I Aarhus kan duden 20.og 21. maj møde franske biler, mad, musik og kultur. Weekenden derefter kan du møde ældre Renault-biler som del af "Fransk forår" i Præst. Se mere om begge arrangementer i kalenderen.


19/10 2016

Velkommen til klubbens nye hjemmeside!

90 procent af et isbjerg ligger under havoverfladen og kan ikke ses. De sidste 10 procent er synlige og kan beskues og beundres. Sådan er det også med Renault Veteranernes nye hjemmeside: det meste af forarbejdet er ikke synligt, men ligger der alligevel. De sidste 10 procent – resultatet af alle anstrengelserne – kan du med et enkelt klik på musen hente frem på skærmen og ligeledes beskue og beundre...

Baggrunden for at designe en ny hjemmeside var den meget simple, at den programvare, som den tidligere hjemmeside blev holdt opdateret med, skulle fornys. Vor klub havde ikke rigtig kapacitet til at omstille sig så hurtigt, som situationen bød os, og hjemmesiden gik derfor ind i en dvalelignende tilstand, hvor den ikke kunne opdateres, men blot blev holdt i live.

I løbet af dette år har vi fundet frem til en ung og energisk websmed, som i samarbejde med os har opbygget en ny hjemmeside i et design og med et program, der er ret nemt at anvende. Klubbens webmaster kan nu holde siderne opdateret uden at skulle have skrevet speciale på ”IT-universitetet”.

Hjemmesiden har fået en anden opbygning end den du kender fra tidligere. Men indholdet er i praksis det samme, blot udvidet, omskrevet, fornyet. Vi er ikke rigtig klar med det hele endnu, men du kan være sikker på, at vi arbejder energisk på sagerne der bag i motorrummet.

Renault Veteranerne er en landsdækkende forening, med medlemmer bosat i alle landets hjørner. Vi mødes ikke så tit, så derfor er det vigtigt, at vi også kan have nogle virtuelle ”mødesteder”. Klubbladet er stadig rygraden i kontakten med medlemmerne, mens hjemmesiden og klubbens Facebook-væg supplerer bladet. Internettet er et fremragende medium til hurtig spredning af nyheder – det ser vi når vi lægger ud en opdatering på klubbens Facebook-væg.

De fleste af klubbens medlemmer har en computer der hjemme, men mange har ikke en Facebook-profil. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden også kan fungere som en ”nyhedskanal” imellem hver bladudgivelse. Vil du holde dig opdateret omkring klubbens aktiviteter, skal du blot klikke på ”Nyheder” nede til højre på start-siden.

Vi ønsker dig god fornøjelse med den nye hjemmeside Giv endelig en tilbagemelding hvis du gerne vil påvirke indholdet. Webmasters mailadresse finder du under ”Kontakt” øverst til højre på startsiden.


22/8 2016

DET VAR SÅ DET: Så er man hjemme igen efter årstræf med Renault Veteranerne. Træffet bød på hele paletten af hvad den danske sommer kan byde på. Der manglede kun hagl.

Dragstrup Camping på Mors kunne 19. august byde velkommen til et 30-tals aldrende Renaulter. Spændvidden var stor – fra 1928 Monasix til 1990-ernes Safrane. Det eneste de to havde til fælles var antallet cylindre, nemlig seks.

Fredag aften: Aftensol, grilning under halvtaget, sludder og sladder i hytter og fortelte.

Lørdag: Årsmøde med generalforsamling – sådan da – og derefter "Tour de Charme", i år uden så megen charme, idet Vorherre havde besluttet, at bilerne lige skulle tjekkes for deres vandtæthed. For hold da op, hvor det regnede. Men turen blev gennemført – kun én opgav, da vinduesviskerne på 4CV-en fra Norge ikke ville mere. Til gengæld kom den tilbage som den første, og det var da noget...

Lørdag eftermiddag: Bilerne blev opstillet på række og rad og blev beundret af besøgende og os selv. Stumper skiftede ejer, og én af os lavede sit helt eget dokumentationsprojekt omkring variationerne af Dauphinens oliepejlepindslængder fra år til år.

Lørdag aften: Festmiddag, hurraråb, forpremiere på klubbens nye hjemmeside, tju-bang, skål, Renault VSOP-cognac generøst stillet til rådighed af de norske (!) deltagere, mere sludder.

Søndag: Pakke sammen, tak for denne gang, fælles tur til Renaultforhandleren i Nykøbing Mors, og så hjemad.

Næste år kører vi til Feddet ved Faxe. Vi glæder os allerede...

 

11/03 2013 Alpine tilbage på Le Mans efter 35 år

29/01 2013Veteranerne nu på Renault Classic

26/12 2012Dacia kommer til DK i 2013................

11/09 2012 Formandens beretning 2012............

09/09 2012 Dato på skandinavisk træf 2013 i DK

26/08 2012 Besøg vores facebook side.......

1/07 2012 Nyhedbrev fra Renault Classic

29/01 2012 Ønskenumre fra ´58 til ´76 stopper

8/01 2012 Nyhedbrev fra Renault Classic

24/10 2011Nrpladeordning forlænges....

21/09 2011Se billederne fra årstræf ´11 

17/72011Renault genfremstiller R4.....

4/042011Historiske nrplader................

3/022011 Typegodkendelser på siden..

10/ 1 2010 Medlemsblad nr.86......................

13/ 10 2009  Medlemsblad nr. 85...................

 9/82009   Vidste du at...................................

8 / 7 2009    Kæmpe Renaulttræf..................

10 / 4 2009    Medlemsblad nr.83.....................

9-1 / 2009   1970 Priser for Renault............

6-1 / 2009      Nyt medlemsblad......................

1-4 / 2008      medlemsblad nr. 79 ................

 2-1 / 2008      Nyt medlemsblad......................

 3-10/ 2007       Nyt medlemsblad........................    

 4-7 / 2007        Nyt medlemsblad.........................

 2-4 / 2007        Nyt medlemsblad..........................
6-1 / 2007        Nyt medlemsblad...........................

12-11 / 2006       Dæktryk anno 2006.................