Så er Årstræf 2017 for Renault Veteranerne klar til et brag af en weekend! Det er lykkedes at kombinere træffet med fejringen af Skandinaviens ældste Renault-forhandler – Bil Center Syd i Stensveds – 60 års jubilæum og et ophold på Danmarks bedste campingplads – kåret for 4. år i træk – FEDDET CAMPING ved Faxe. Hytterne med stor overdækket veranda indeholder stue med fuldt indrettet køkken og sovesofa samt soveværelse med dobbeltseng, og på 1. sal yderligere soveværelse til to med udgang til tagterrasse. Alle ”Strandhytterne” har eget bad og aircondition samt parkeringsplads til din veteran.

Renault Veteranerne har adgang til pladsens festsal, hvor vi spiser morgenmad og afholder festmiddag. Pladsen ligger lige ned til stranden og har kæmpe indendørs og udendørs pool og alle andre tænkelige faciliteter. Normalpris er 1095,- kr. i døgnet for leje af disse luksushytter. Renault Veteranerne har ekstraordinært fået en SÆRPRIS på kun 636,- kroner VED RESERVATION FØR 1. juli 2017. Husk blot at oplyse, at du er medlem af Renault Veteranerne, for så får du specialprisen og slipper for at skulle købe campingpas. Der er obligatorisk udgift til slut-rengøring på 495,- kroner. Ønsker du almindelig camping får du 20 % rabat.

PROGRAM

Fredag d. 18. august: 

Kl. 19.00 Fælles grill og hygge. Husk at medbringe lækkerier til eget brug. Drikkevarer (øl, sodavand og vin) sælges under hele træffet af Renault Veteranerne. Så støt din klub!

Lørdag d. 19. august:

Kl. 08.30 Fælles morgenbuffet i festsalen (inkluderet i prisen)

Kl. 10.00 Fælles køretur til Bil Center Syd, Vordingborgvej 19, 4773 Stensved

Kl. 10.30 Ankomst og opstilling af biler hos Bil Center Syd, som afholder 60-års jubilæums åbent hus. Renault Veteranerne deltager i arrangementet og hygger os med kunder og giver evt. interesserede en prøvetur, så de kan få syn for sagen med 60 års udvikling hos Renault.

Kl. 11.30 Generalforsamling i frokoststuen

Kl. 13.00 Fælles køretur ad små, lokale skønne veje tilbage mod Feddet Camping. Undervejs holder vi frokostpause, hvor Renault Veteranerne disker op med frisksmurte sandwich (er også med i prisen). Vores servicebil med kolde drikkevarer til fornuftige klubpriser er med os. Så husk at støtte din klub frem for et supermarked!

Kl. 14.30 Ankomst Feddet Camping, hvor de gamle biler lines op på stort fællesareal. Husk at medbringe lidt stumper og andet Renault-relateret til lidt bagagerumsmarked. Igen er vores servicebil klar med kolde drikkevarer til klubpris. Bilerne SKAL blive på opstillingspladsen til kl. 17.30 og må gerne blive stående, så Feddet Campings øvrige gæster kan fortsætte med at nyde synet. 

Kl. 18.00 GALLAMIDDAGEN begynder i festsalen. Glæd dig til den udsøgte, tre retters franske gastronomi, der er indregnet i prisen. Renault Veteranerne står for salg af gode, velsmagende franske vine fra forskellige områder samt kolde øl og sodavand. Der må IKKE medbringes egne drikkevarer. Senere på aftenen er der fri kaffe & te. Herudover har vi underholdning i ærmet! Vores egen Bar Louis Renault vil udvide med salg af div. drinks frem til kl. 24. Comité social: Jan Gerlach – Jørgen Buchart – Willy Sørensen – Svend Ulstrup – Henrik Stenholt

Søndag d. 20. august:

Kl. 9.00 Fælles morgenmad i festsalen (atter inkl. i prisen)

Kl. 10.00 Fælles hjælp til oprydning i festsalen

Kl. 11.00 Fælles afslutningstur til det kendte Faxe kalkbrud

Kl. 12.00 Vi spiser resterne fra festmiddagen (inkl. i prisen) Vores servicevogn fra Bil Center Syd vil atter være der med kolde Faxe Fad og øvrige drikkevarer til klubpriser.

Kl. 12.30 Tak for denne gang og rigtig god tur hjem. Kør forsigtigt.

Husk at reservere din ”Strandhytte” ved FEDDET CAMPING senest den 1. juli 2017. Tlf. 5672 5206 eller info@feddetcamping.dk. Se mere om stedet: www.feddetcamping.dk Stedet er oplagt til at holde lidt ekstra dage før eller efter Renault Veteranernes årstræf. Hvis du ønsker flere dage i forbindelse med træffet, kan du reservere alle dage til den lave klubpris når du oplyser om dit medlemskab.

Samlet pakkepris for denne luksus-weekend ”all inclusive” bliver på kun 299 kroner.
Tilmelding til Renault Veteranernes årstræf 2017 skal foretages til: hjgerlach@privat.dk SENEST d. 1. august 2017. Tilmeldingen til træffet er bindende, og betalingen skal foretages kontant efter afholdelse af generalforsamlingen. Se mere på www.renault-veteranerne.dk eller klubbens Facebook-side

VELKOMMEN TIL ENDNU EN KÆMPE OPLEVELSE MED
RENAULT VETERANERNE
!

 
 Download Programmet i print-venlig PDF version her

Download Programmet i print-venlig PDF version her