.sqs-block-button-element--small {width: 210px !important;}

Servicemeddelelser

Servicemeddelelserne er Renault-importøren Brdr. Friis-Hansen A/S' information til de autoriserede værksteder om tekniske ændringer af Renault-modellerne, tips vedrørende reparationer, meddelelser om problemer med bilerne, samt generel teknisk information. De dækker det modeludvalg, der var tilgængeligt fra sidste del af 1950-erne og frem til midten af 1960-erne. Hovedvægten ligger på 4CV, Dauphine og R4, men blandt meddelelserne findes også materiale om Frégate og Stafette.

Siden mange af meddelelserne dels er generelle og dels omhandler flere modeller (f.eks. 4CV og Dauphine samlet), er de ordnet dels efter model og dels efter funktion/område.

Tryk på den aktuelle knap for at downloade servicemeddelelser, som ligger som pdf-filer eller som rar-filer (som på grund af sin størrelse er komprimeret). Pdf-erne åbnes med et pdf-læseprogram, f.eks. Adobe Reader. De komprimerede meddelelser bliver downloadet som én samlet rar-fil. Den skal "pakkes ud" med et dertil egnet program, f.eks. WinZip (for Windows) eller f.eks. iZip, Stuffit eller lignende (for Mac).